Artproject; 'IkMoetNiks'

Artproject; 'Ik Moet Niks' ( i.v.m mijn ziekte Crohn ben ik deze onderneming gestart en vraag ik hulp via       IdealenKompas)

Maar we willen alles! Delen Delen Delen! Zeg ik dan! Het filmpje is gemaakt om een dominosteen effect te creëren en voor jou dan ook een kunstwerk en een filmpje te kunnen maken voor jouw goed doel of initiatief. Jouw filmpje plaatsen we dan op onze Vimeo kanaal in een album met de groep genaamd; 'De geef Geld Weg voordeelclub; 'IkMoetNiks'. Dit is grappig om zo te delen en heeft dan bekijks! Volledig met naam en beschrijving. Samen zorgen we dan voor marketing en brengen dit zo weer onder de aandacht en kunnen alle leden van deze groep het weer door delen en blijft dit voordelen opleveren.

Het is een goed doel om zo onze Artprojecten te crowdfunding. De trailer legt uit Hoe en Wat en is gratis en kan worden gedeeld via social media.
Het is in ons idee een leuk initiatief en vragen dan voor het hele idee als filmpje te downloaden nadat je de trailer hebt gezien. Je bent dan enthousiast en wil sowiezo ons goed doel ondersteunen en besteld tegen een donatie van 4,95 euro dan dit filmpje. Je hebt dan een Bestel Leer- en deelmoment.

Na het zien van het filmpje kun je je dan opgeven door jouw email adres achter te laten op de site. Dit betekend dan dat je wilt participeren met het ArtProject 'Ik Moet Niks' met alle voordelen; marketing en het kunnen genereren van geld voor jou en je goed doel of particulier initiatief.
Het word allemaal stap voor stap uitgelegd en begeleid.

Er is een mogelijkheid voor 500 mensen om te kunnen participeren. Het is een langdurig ArtProject en word gevolgd door de Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten als onderdeel van een meerjarige bioscoop documentaire over ons als 'kunstenaarsgezin' en onze keuzes.

Om alles te doen slagen zijn wij dus deze crowdfunding gestart en zal de Elpee als onderdeel van het project 'geperst' worden wanneer 15 kandidaten zich hebben ingeschreven. Je krijg dan ook gratis het gedichtenbundeltje 'Het Moment Fictie of Realiteit' waar de 20 gedichten in staan en 20 foto's van mijn kunst ter illustraties erbij, de eerste 15 dan. Hier is ook de inspiratie uit ontstaan om muziek en songteksten uit te maken.
Of wanneer je alleen dit gedichtenbundeltje wilt bestellen kun je dit met ISBN: 978-94-0223-358-2 bij jouw plaatselijke boekenwinkel doen of je klikt op dit linkje williewete.auteursblog.nl/webshop/6533/ en doe je dit dus online en je krijgt het in Nederland en België gratis toegestuurd.

Bestel-Leer-Deel. Nadat je het filmpje hebt gezien wil ik je zowiezo alvast bedanken ongeacht jouw keus. Je bent van harte welkom om dit door te delen.

Ik wens je een prettige dag ! En wellicht tot laters..

Willie Wete :)  KLIK HIER VOOR HET FILMPJE 

of mijn website (sales) MomentenWijzer.com  of kunst/ blogs WillieWete.com  

« Ga een pagina terug