Open uitnodiging omwille een match.

Goeiedag,
via deze weg probeer ik een match te krijgen. Ik ben een kunstenaar en ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder de naam Willie Wete met KvK-nummer 67988903. Mijn omzetbelastingnummer is 127380838B02. 
Ik heb een afstand tot de arbeidsmarkt als werknemer is gebleken i.v.m. de ziekte Crohn. Nu ben ik dit jaar ingeschreven als ondernemer/kunstenmaker. Ik ben auteur en heb een gedichtenbundeltje uitgebracht. De volgende stap is om voor de komende 3 tot 4 jaar werk en inkomsten te organiseren. Hiervoor werk ik aan een kunstproject samen met mijn partner (mantelzorgster). 
Wij hebben hierover een video filmpje gemaakt en websites gebouwd. Het komt hierop neer dat wij de gedichten vertaald hebben naar songteksten en muziek hebben geproduceerd wat nu klaar is om geperst te kunnen worden op vinyl, het is een L.P. .Dat word een kunstwerk, ingelijst (de lijsten zijn ook zelf gemaakt) en voorzien van digitale foto kunst over een nader te omschrijven goed doel van een 'klant'. Diegene die het kunstwerkje besteld; een ondernemer een zzp'er of iemand die afstand heeft tot de arbeidsmarkt, steunt ons als gezin en een gekozen goed doel of particulier initiatief. Hij of zij krijgt een kort filmpje die wij dan maken over bijvoorbeeld zijn keus in hoe en waarom. Deze kan hij plaatsen op bijvoorbeeld sociale media en zorgt voor verbinding op lokaal en regionaal niveau. Het is tevens een mogelijkheid om het kunstwerkje te verloten en kan zo geld en aandacht krijgen voor hem/haar en het goede doel zelf. 

Voor mij als kunstenmaker is dit echt een passie gebleken om dit te gaan realiseren. Wij hebben zelf al een hoop voorbereid. De subsidie of investering is nodig om materiaal in te kunnen kopen en de l.p. te laten drukken en een gedeelte te adverteren. 

Graag zou ik tot een persoonlijk contact willen komen om een korte powerpoint presentatie te geven van 10 minuten en een proto type te laten zien. Mocht u dan benodigde antwoorden willen en benodigde documenten dan kan ik deze meenemen. Ik verheug me op een mogelijke samenwerking en hoor graag van u en de uwe. 

met een vriendelijke groet,
Willie Wete  

P.s. het filmpje vind je in mijn initiatief; Ártproject 'IKMOETNIKS' of KLIK HIER 

« Ga een pagina terug