Vragen en antwoorden over WijDeWolden

Wat is WijDeWolden?

Wij De Wolden is een vindplaats voor maatschappelijke ideeën en initiatieven in De Wolden. Ook aanbod om deze initiatieven verder te helpen kun je vinden op WijDeWolden.

 

Wat voor initiatieven mogen er geplaatst worden op WijDeWolden?

WijDeWolden is géén wervings- of acquisitie site. Alle niet-commerciële initiatieven mogen op WijDeWolden. Of ze nu groot of klein zijn.
 

Op WijDeWolden lees ik dat de gemeente De Wolden gebruik maakt van het IdealenKompas en Cookies, wat betekent dat?

WijDeWolden is de Woldense variant van het Idealenkompas. Het IdealenKompas is voor heel Nederland en WijDeWolden is specifiek voor gemeente De Wolden. Het leuke aan deze koppeling tussen het IdealenKompas en WijDeWolden is dat je initiatief gematcht kan worden met partners en initiatiefnemers door heel Nederland. Zo kan hulp uit onverwachte hoek komen.

 

Hoe werkt dat?

Bij het invullen van je initiatief geef je aan voor wie het initiatief bedoeld is, welke thema het betreft en wat je nodig hebt om je initiatief tot een succes te maken. Dit wordt gematcht aan eventuele aanbieders die je daarmee kunnen helpen. Je legt na de match zelf contact via jouw WijDeWolden inbox. De partij die een verzoek ontvangt beslist zelf of er inderdaad een vervolg komt.

 

Waarom WijDeWolden?

De bedoeling van WijDeWolden is een verbinding te maken tussen alle mooie initiatieven in De Wolden en om te laten zien wat er allemaal gebeurt in de gemeente. Wat weet u welke mooie initiatieven er allemaal spelen in u dorp of in de gemeente?

Samen maken Wij De Wolden.

 

Een andere vraag of opmerking?

Geen probleem, stuur een berichtje naar [email protected], we helpen u graag!

 

« Ga een pagina terug