Juridisch advies

Dit is een aanbod door Jana

Een mooie eerste match!

21 april 2017 15:16

Enkele maanden geleden kwam ik op de site van de Idealenkompas terecht. Ik was net begonnen als freelance juridisch adviseur. Na ruim zes jaar als advocaat in de commerciële advocatuur op de Zuidas te hebben gewerkt, wilde ik mijn juridische kennis en professionele vaardigheden inzetten voor het goede doel. Maatschappelijke waarde toevoegen en anderen juridisch ondersteunen op een praktische en pragmatische manier. Het recht simpel en toegankelijk maken, ook voor sociale initiatieven die niet een advocaat kunnen betalen. De keuze voor het aanmelden bij het Idealenkompas was dan ook snel gemaakt.

Niet lang daarna kreeg ik een telefoontje van Sofian van Veldhuizen in Moerwijk. Hij was bij mij terecht gekomen via het Idealenkompas. Hij vertelde mij over een tof sociaal initiatief dat hij ging starten in Den Haag en vroeg me of ik hem kon helpen met het maken van een keuze voor een passende rechtsvorm. Uiteraard! Vol enthousiasme ging ik aan de slag en leverde ik mijn advies aan. Een mooie match dus, zo kort al na mijn inschrijving!

Ik kijk er naar uit om meer initiatieven te mogen ondersteunen bij juridische vragen over bijvoorbeeld een passende rechtsvorm of bij het opstellen van algemene voorwaarden of contracten. Het is belangrijk om je juridische zaken goed (schriftelijk) op orde te hebben. Zo voorkom je namelijk problemen in de toekomst.

Heb je een juridische vraag of kan ik je ergens anders mee helpen op het gebied van het recht? Neem dan gerust contact op via [email protected] of 0644674122.
Dit aanbod is ook interessant...