Thadée tea

Dit is een initiatief van onbekend


Thadée tea

Thadée warmt het hart. Die van theedrinkers hier in Nederland en die van de thee boeren in landen zoals Sri Lanka, India en China. Door direct goeie thee in te kopen bij deze boeren kunnen wij hen een eerlijk prijs geven voor hun product. Op deze manier verdienen de thee boeren precies wat zij horen te verdienen, terwijl u geniet van deze thee.

Wanneer de thee in Nederland is, wordt de thee verpakt en doorgestuurd naar de klant, geen andere routes, geen chemicaliën  precies zoals thee hoort te zijn. Gezond, puur en direct.

Een deel van de opbrengsten van de verkochte pakjes thee, zullen wij dan weer investeren en doneren aan de mensen waar deze thee vandaan komt. Sri Lanka, waar er nog steeds een vorm van moderne slavernij bestaat en waar grote bedrijven nu vaak hun thee vandaan halen. India, waar er heel veel armoede is onder de lage kasten en China waar het theedrinken begon, maar waar helaas men bij het verbouwen van thee veel chemicaliën en pesticide gebruikt. Door bestaande projecten te ondersteunen en nieuwe op te zetten kunnen wij betere voorzieningen in Sri Lanka verzorgen, in India kinderen naar school laten gaan en in China boeren de middelen te geven om verstandiger landbouw te bedrijven.

Dit allemaal terwijl u geniet van een lekker gezond bakkie thee, vrij van chemicaliën en waar geen geur en smaakstoffen voor worden gebruikt. Zoals u wij dit vaak ervaren bij de grotere bekende thee merken en hun ‘melanges’. Warm uw hart en dat van een ander door het kopen van een pakje Thadée thee.


Wij doen dit door

Productie

Op het gebied van

Armoedebestrijding, Milieu, Ontwikkelingssamenwerking, Sociale cohesie

Voor

Gezinnen, Kansarmen, Minderheden

In

China, India, Sri Lanka
Dit is ook interessant...

Initiatief

nubewustleven

Initiatief

Delivery2care