NOSTALANDIA

Dit is een initiatief van onbekend


NOSTALANDIA

NOSTALANDIA is een thema-belevingspark waarin 50-plussers de meest memorabele aspecten van de jaren 50, 60 en 70 terug kunnen vinden. Het park heeft 3 delen die elk een van deze descennia nauwkeurig weergeven. Denk hierbij aan de opzet van Disney World, De Efteling en Legoland. Door tot in het kleinste detail de wereld van toen te herscheppen reizen de gasten terug in de tijd en zien en horen zij vooral de leuke dingen uit deze vervlogen jaren terug. Trends, design, nieuwe uitvindingen en de voorlopers daarvan....het is er allemaal te vinden! Behalve dat er veel te zien en te horen is kunnen de bezoekers er ook veel doen. 

Er is een theater met een dagelijkse wervelende show waarin een revue wordt opgevoerd die perfect aansluit bij de thema´s uit de jaren 50, 60 en 70. Er is een bioscoop waarin uitsluitend beroemde films uit deze jaren te zien zijn. Er is een museum waarin naast een vaste tentoonstelling met memorablia ook altijd een thematentoonstelling kan worden bezocht. Er worden shows met mode uit deze jaren gelopen en bekende artiesten en groepen die nog steeds actief zijn kunnen concerten in het theater geven. 

Er is een hotel met 1 etage volledig in jaren 50 stijl, een etage in jaren 60 stijl en een etage in jaren 70 stijl. Er zijn ook huisjes te huur die volledig ingericht zijn zoals in die jaren. De gasten kunnen zelf kiezen in welke tijd ze willen logeren. 

NOSTALANDIA is ook erg geschikt voor bedrijfsuitjes, reunies, educatieve schoolreisjes, film/ en tv opnamen. Het is een uniek project dat nog nergens ter wereld bestaat. Het park is in alle opzichten duurzaam en milieubewust.

NOSTALANDIA schept werkgelegenheid, vooral voor 50 plussers, en stimuleert de regionale economie.

NOSTALANDIA wil net als de eerder genoemde parken voor kinderen in de toekomst uitgroeien tot een succecvolle onderneming met wellicht ooit ook parken in elk werelddeel.

 


Wij doen dit door

Educatie, Evenement, Voorstelling

Op het gebied van

Cultuur, Erfgoed, Sociale cohesie

Voor

Gezinnen, Ouderen, Volwassenen

Wij denken 5.000.000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Utrecht
Dit is ook interessant...

Initiatief

nubewustleven