Van Grafhorst Notarissen - juridisch advies

Dit is een aanbod door van Grafhorst Notarissen


Van Grafhorst Notarissen - juridisch advies

Van Grafhorst notarissen kan initiatiefnemers behulpzaam zijn in advisering bij het zoeken naar een rechtsvorm bij de inrichting van een rechtspersoon. Daarnaast begeleiden wij het proces op het komen tot de oprichting van een rechtspersoon (zoals een stichting, vereniging, maatschap, vennootschap onder firma, coöperatie of BV/NV), zoals het opmaken van de statuten waarin de rechten en plichten van de leden/aandeelhouders kunnen worden vastgelegd en de taken en bevoegdheden van de bestuursleden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere initiatiefnemers.

Van Grafhorst notarissen is een notariskantoor met leesbare akten en een eigentijdse benadering. Het team bestaat uit jonge deskundige mensen. Contactpersonen bij Van Grafhorst notarissen zijn Nick van Buitenen (notaris) en Aefke van de Garde (kandidaat-notaris). Van Grafhorst notarissen is gevestigd aan de Bemuurde Weerd oz 28, 3514 AP in Utrecht en telefonisch bereikbaar op 030-2719227.

Voor overige vragen, bijvoorbeeld op het gebied van familierecht, erfrecht of met betrekking tot de verkoop of aankoop van een woning, kunt u ook altijd bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u gerust eens kijken op onze website: www.vangrafhorst.nl


Wij bieden

Advies / expertise

Advies / Expertise op het gebied van

Organisatie juridische Kennis, Organisatie ondernemingsvormen
Dit aanbod is ook interessant...