schuldhulp voor MKB'ers

Dit is een aanbod door schuldhulp.org


schuldhulp voor MKB'ers

U zit in een diep dal. Uw klanten blijven weg, debiteuren betalen u niet, lastig personeel, de kosten blijven maar stijgen, de bank trekt zijn keutel in en wil dat u het rekening courant  krediet inlost. Crediteuren willen betaald worden, maar u kunt geen kant op. De eerste aanmaning is al binnen, vervolgens een incassoprocedure, een dwangbevel, een faillissementsrequest, beslagleggingen... what have you?

U ziet het eigenlijk niet meer zitten, u wilt.. ja wat wilt u eigenlijk? Zoveel vragen opeens, en bij wie kunt u terecht?Schuldhulp kent de klappen van de zweep en weet wat er moet gebeuren. Wij houden het hoofd koel en loodsen u door deze moeilijke periode heen.

Wij werken voor het MKB , dus niet voor particulieren en wij helpen u op een professionele wijze uit uw benarde situatie.Wij zijn pas tevreden als u dat bent en wij gaan door tot ons doel is bereikt. Wij maken gebruik van moderne hulpmiddelen en ouderwets vakmanschap.

 Selecteer van de lijst waarmee we u meteen kunnen helpen met het verstrekken van informatie  

 


Wij bieden

Advies / expertise

Advies / Expertise op het gebied van

Financiële en/of bedrijfseconomische kennis, Financiering zoeken en werven, Organisatie juridische Kennis, Organisatie ondernemingsvormen
Dit aanbod is ook interessant...

Aanbod

Amped