Greenhuus

Dit is een initiatief van onbekend


Greenhuus

GreenHuus is een voor Nederland uniek eco-lodgeconcept wat volledig Autarkisch & Cradle-to-Cradle, A+C2C, is. GreenHuus geeft een antwoord op de vraag naar hoogwaardiger verblijfsaccommodatie in het Delta gebied. Zij kan op unieke locaties staan en vormt een symbiose met deze plek door ondermeer haar specifieke gevel die op elke specifieke locatie anders zal zijn. GreenHuus kan geplaatst worden op de mooiste natuurplekken zonder deze te schaden.

Het is de bedoeling dat GreenHuus geplaatst gaat worden in zeer kleine clusters waardoor ze de locatie en het open landschap met respect behandelen en niet verstoren. Omdat er geen infrastructuur noodzakelijk is kan het ook zo zijn dat GreenHuus een tijdelijke oplossing geeft voor een locatie. Doordat zij verplaatsbaar is kan zij daardoor per seizoen op een andere schitterende plek in de Delta staan. Zij zal dan opgaan in haar natuurlijke omgeving en wordt één met de plek waar zij verblijft. De plek wordt dus niet misbruikt of vervuilt. GreenHuus geeft zelfs iets terug aan de plek waar zij staat. Veel respect voor natuur en welzijn en hoogstwaarschijnlijk een duurzame impuls aan haar tijdelijke bewoners. De tijdelijke bewoner van GreenHuus maakt op een laagdrempelige manier kennis met allerlei duurzame oplossingen op het gebied van energie, water, afval die hij ook in zijn woonomgeving kan toepassen. Dit proces wordt door een lokaal energiebedrijf begeleid.


Wij doen dit door

Bouw en inrichting, Productie, Voorlichting

Op het gebied van

Duurzaamheid, Energie, Innovatie, Landschap platteland, Lokale economie, Milieu, Natuur, Nieuwe economie, Regionale Ontwikkeling, Water

Voor

Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Kinderen, Mannen, Ondernemers, Ouderen, Ouders, Volwassenen, Vrouwen

Wij denken 10000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Nederland
Dit is ook interessant...

Initiatief

nubewustleven

Initiatief

Cronedomein

Initiatief

Groentespeeltuin