Echt Waar Bazaar

Dit is een initiatief van onbekend


Echt Waar Bazaar

Echt Waar Bazaar is een smeltkroes van activiteiten, diensten en produkten die te maken hebben met design, ambacht, hergebruik, mode, vintage, eten, fairtrade, innovatie, duurzaamheid en meer. Ingericht door 24 deelnemers en elke keer anders.

Tijdens de Echt Waar Bazaar kunnen bezoekers in een bijzondere sfeer kennismaken met mooie, lekkere en hippe producten die gemaakt zijn met aandacht voor de drie p’s van duurzaamheid: people, planet en profit. De vierentwintig deelnemende ondernemers bieden een kleurrijk palet aan producten, uiteenlopend van sieraden en accessoires tot gerecyclede meubels en bijzondere delicatessen. Daarmee is Echt Waar Bazaar een levendig shoppingevent dat invulling geeft aan de wens van veel consumenten om op een nieuwe manier te winkelen.

De Echt Waar Bazaar vindt vanaf november 2011 ieder eerste weekend van de maand plaats, op zaterdag en de koopzondag. Elke editie biedt plaats aan maximaal 30 ondernemers, die de bazaar gezamenlijk inrichten. Het productaanbod is variabel, zodat elke bazaar een andere sfeer ademt en bezoekers steeds iets nieuws kunnen beleven en ontdekken. De data, deelnemerslijsten en het productaanbod van de eerstvolgende Echt Waar Bazaars zijn te vinden op www.echtwaarbazaar. Ook vinden geïnteresseerde ondernemers hier informatie over deelname.


Wij doen dit door

Evenement, Ontmoeting, Productie, Workshop

Op het gebied van

Cultuur, Duurzaamheid, Innovatie, Productie en consumptie

Voor

Alleenstaanden, Gezinnen, Jongeren, Mannen, Ouders, Volwassenen, Vrouwen

Wij denken meer dan 1000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Nederland
Dit is ook interessant...

Initiatief

Sri Laren