Stichting Izak Los Fair Play Events

Dit is een initiatief van onbekend


Stichting Izak Los Fair Play Events

Izak Los Fair Play Events is een stichting die haar maatschappelijke doelstellingen wil bereiken door het organiseren van sportgerelateerde evenementen. Sporten is niet alleen leuk om te doen en gezond, maar door sport ontstaan nieuwe contacten en worden de grondbeginselen van sportiviteit & respect geleerd.

Izak Los Fair Play Events richt zich op de jeugd in de leeftijd van van 7 tot 18 jaar. 
De evenementen vinden plaats in de provincie Flevoland.

Helaas is het een feit dat je in je leven te maken krijgt met kanker. Is het niet in je directe omgeving, dan wel om je heen.
Juist dan is het belangrijk om hier respectvol mee om te gaan. Verontrustend is dan ook het feit dat je om je heen te maken krijgt met deze ziekte als scheldwoord, of als werkwoord om je zin of gevoelens kracht bij te zetten. Ook het feit dat sommige mensen hier extra gevoelig voor zijn, door persoonlijke aanrakingen met deze ziekte, kan extra gevoelens met zich meebrengen bij deze mensen. Daarom moeten wij met zijn allen streven naar respect voor de zieken en hun naasten. Want deze mensen hebben het al zo moeilijk. Schelden met en/of onrechtmatig gebruik van het woord kanker kan zorgen voor extra pijn bij deze mensen. Daarom zal Izak Los Fair Play Events niet alleen de nadruk leggen bij de ziekte op zich, maar ook het omgaan hiermee.


Wij doen dit door

Evenement, Ontmoeting, Voorlichting

Op het gebied van

Sociale cohesie, Sport, Welzijn, Zorg

Voor

Jongeren, Kinderen, Sporters, Zieken

Wij denken Honderden mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Flevoland
Dit is ook interessant...

Initiatief

Delivery2care

Initiatief

Mama Café Delft