Dit is een initiatief van onbekend
De sfeer
In het hart van een industrieel monumentaal pand aan het Eemskanaal in Groningen, in een oude graansilo wil ik een restaurantje beginnen. Eten in een ongedwongen sfeer, in een ruimte met een eigen karakter die eer doet aan de lokatie. Een mix tussen rauwe industrie en franse brocante. Drankjes worden geserveerd vanuit een oude droogoven, geen (eet)bordje is het zelfde. De bediening bestaat uit vrienden en vaste gasten van de Keukenmachine en is vriendelijk en enthousiast.
Het eten
Alle gerechten zijn biologisch, seizoensgebonden en gezond. Met verassende groenten en kruiden uit de omgeving of zelf gekweekt. Alles ambachtelijk en met liefde bereidt. Geinspireerd op slow food en de lokale en engelse historische keuken. De menukaart is verassend en toegankelijk tegelijk, bedoelt om te inspireren. De prijzen betaalbaar (maximaal 12 euro voor een hoofdgerecht).
Ideologie
Een plek waar alles klopt. Met als uitgangspunt liefde voor het eten, de ambacht, de inrichting en de mensen. Een duurzame bedrijfsvoering waarbij geen eten wordt verspilt envoornamelijk gerecyclde/tweedehands materialen worden gebruikt.
Een betaalbaar menu waardoorDe bedrijfsvoering is duurzaam.
Wij doen dit door
Ontmoeting
Op het gebied van
Duurzaamheid, Milieu, Productie en consumptie, Sociale cohesie
Voor
Buurtbewoners, Gezinnen, Jongeren, Volwassenen
Wij denken 1000 mensen met ons initiatief te bereiken.
In
Groningen