KONINKRIJKSVAART

Dit is een initiatief van onbekend


KONINKRIJKSVAART

Koninkrijkvaart, varen in verbondenheid!
Op zaterdag 28 september 2013 zal vanuit Spakenburg het zeilschip “Live Your Dream” vertrekken voor de Koninkrijkvaart. Aan boord bevindt zich een gezelschap van mensen die een afspiegeling vertegenwoordigen van de Nederlandse Maatschappij. De Koninkrijkvaart wordt in etappes met een wisselende bemanning gevaren. Via Brest, Lagos, Las Palmas, Cape Verde, en Saint Lucia wordt uiteindelijk Willemstad Curaçao bereikt. Deze echte Hollandse bemanning gaat zeilend de uiterste punten van ons koninkrijk met elkaar verbinden. Aan boord bevinden zich mensen die een afspiegeling zijn van onze maatschappij. Te denken valt aan: werkelozen, studenten, bijstandsmoeders, allochtone Nederlanders, ondernemers, ouderen, chronisch zieken, echtpaar/gezin, politici, BN-er.
De Spakenburgse dorpskunstenaar en initiatiefnemer Rutger Bos: “Door het zeilen van deze route willen we aangeven hoe groot het Koninkrijk der Nederlanden is en willen we de geografische verbondenheid aangeven”. Door met een bemanning te varen die een weerslag geeft van de Nederlandse bevolking willen we aangeven dat we met elkaar in dezelfde schuit zitten en het met elkaar moeten zien te redden. “We zijn aangewezen op elkaar”!
Denkt u een substantiële bijdrage te kunnen doen, neemt u dan a.u.b. contact met mij op.
Schipper en bouwer van het schip "Live Your Dream" de heer Olaf Oosterman is gaarne bereid tot een passende weder prestatie met zijn schip. Indirect komt de opbrengst van deze reis ten goede aan Stichting "Leef Je Droom". Chronisch zieke jeugd verleggen zeilend hun grensen!
Dit idee van Initiatiefnemer Rutger Bos maakt onderdeel uit van Koningsboek “dromen voor de koning” waarbij  nationaal Comité inhuldiging iedereen opriep om de ideale toekomst voor onze koning en koningin te verbeelden. De 50 mooiste, creatiefste, meest hilarische, ontroerende en ambitieuze bijdragen werden gebundeld (waaronder de droom van Rutger Bos) in een boek dat op 5 september aan koning Willem-Alexander en koningin Máxima zal worden aangeboden.
 

Wij doen dit door

Evenement, Ontmoeting, Re-integratie, Therapie

Op het gebied van

Cultuur, Sociale cohesie, Sport, Water

Voor

Jongeren, Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, Ouderen, Volwassenen

Wij denken het gehele koninkrijk der Nederlanden mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Bunschoten
Dit is ook interessant...

Initiatief

MYSTERY PIXELS

Initiatief

nubewustleven

Initiatief

Delivery2care