The Holland Road Rotterdam

Dit is een initiatief van onbekend


The Holland Road Rotterdam

De huiskamer voor écht iedereen. The Holland Road wordt dé plek in Rotterdam om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en te genieten van wereldse gezonde gerechten. Een Rotterdams warm nest waar talent wordt uitgelicht doormiddel van leerwerktrajecten, workshops en simpelweg een goed gesprek.

Iedereen verdient een perspectief op de toekomst, maar soms is daar net dat ene kleine duwtje in de rug voor nodig. The Holland Road biedt dat kleine zetje, door te verbinden, voor te bereiden en voor te lichten. Met goed luisteren en oprecht geïnteresseerd zijn willen we iedereen het vertrouwen geven dat soms nodig is om in eigen kracht te kunnen staan.

Bij The Holland Road geniet je van multiculturele gerechten tijdens de lunch en het avondeten. Alles wordt bereid door de buurtbewoners. Lokale producten en dagelijks wisselende recepten uit de wijk, geserveerd door jongeren die bij ons de mogelijkheid krijgen te leren. Kom binnen voor een goed gesprek, de beste koffie, een gezonde maaltijd, gratis WIFI, om te leren tijdens een gratis workshop of om in een huiselijke omgeving te werken en met je collega’s te vergaderen.

Althans dit is onze droom. Op dit moment zijn we hard aan het werk om samen met partners The Holland Road te gaan realiseren. Heb jij ideeën of kan jij ons helpen, dan horen we het graag.


Wij doen dit door

Evenement, Ontmoeting, Voorlichting, Workshop

Op het gebied van

Arbeidsparticipatie, Nieuwe economie, Zelfredzaamheid, Zorg

Voor

Buurtbewoners, Jongeren, Ondernemers, Volwassenen

Wij denken 50.000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Rotterdam
Dit is ook interessant...

Initiatief

a-Lief

Initiatief

Dit wordt groen