Waste Away Game

Dit is een initiatief van onbekend


Waste Away Game

Wij zijn Urban Seeds en vinden dat het tijd wordt dat duurzaamheid iets gewoons wordt. Vol wereldverbeteringsdrang & duurzame idee├źn zijn wij daarom onze dromen om aan het zetten in concrete producten en diensten. Onze focus richt zich op bewustwording en gedragsverandering op het gebied van (zwerf)afval. Heel concreet hebben we daarom een game ontwikkeld die we ook al met succes in praktijk gebracht hebben (referenties aanwezig). Het gaat om het volgende:

De Waste Away Game neemt een groep van minimaal 10 volwassenen (bedrijven) of kinderen mee op reis naar het duurzame landschap van (zwerf)afval.

Waste Away Game voor bedrijven

Ben je op zoek naar een inspirerende bedrijfsactiviteit, waar plezier, teambuilding, uitdaging, creativiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en onverwachte perspectieven centraal staan? De Waste Away Game neemt iedereen binnen jouw organisatie mee op reis naar het duurzame landschap van afval. Samen ontdekken jullie wat relevante afvalstromen zijn en wat jullie ermee kunnen doen. De Waste Away Game laat je anders naar duurzaamheid en afval kijken. We maken een vertaalslag naar concrete kansen. Teambuilding gecombineerd met creativiteit en duurzaamheid begint hier!

Waste Away Game voor kinderen

Kinderen ontdekken samen spelenderwijs de oorsprong, de waarde en milieugevolgen van afval. Opruimwedstrijden, nieuwe oplossingen en veel creativiteit vormen een middag vol leerplezier. De Waste Away Game geeft een andere kijk op duurzaamheid en afval. Kennis en actie combineren geeft de grootste kans op gedragsverandering in de toekomst. De game kan georganiseerd worden vanuit basisscholen, kinderopvangcentra, verenigingen etc.


Wij doen dit door

Educatie, Voorlichting, Workshop

Op het gebied van

Duurzaamheid, Milieu, Natuur

Voor

Jongeren, Kinderen, Ouders, Volwassenen

Wij denken 25000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Dit is ook interessant...

Initiatief

Erasmus Tuinen

Initiatief

You(th) Challenge