Brood en Spelen

Dit is een initiatief van onbekend


Brood en Spelen

Het initiatief met de werknaam "Brood en Spelen" is een eetcafé-concept waarbij mensen onder het genot van een kopje koffie en een boterham (bord-)spellen kunnen spelen. Daarnaast is er ruimte voor lokaal talent om hun werk te exposeren zowel aan de binnenmuur als via de geluidsinstallatie. Denk bij dit laatste aan een playlist van jonge producenten die hun creatie willen laten horen.

Het eet- en drinkgedeelte is een concept op zich en draagt de bijnaam "Normaaltijd". Mensen kunnen zelf een "normale" Nederlandse maaltijd samenstellen, waarbij ze uit een selectie brood, beslag, bijgerechten (denk aan cornflakes of yoghurt) en drinken (koffie/thee/zelfgemaakte limonade) kunnen kiezen. Er kan dus een "gewone" boterham besteld worden die je thuis zelf ook zou maken (uiteraard kwalitatief wel op niveau, maar wel vrij laag geprijsd).

Het streven is om het concept in de zomer van 2014 op te zetten en ik ben hiervoor op zoek naar een locatie. De bedoeling is om als pop-up concept 4 maanden een pilot te draaien, om vervolgens aan de hand van de resultaten te besluiten om verder te gaan en het groter aan te pakken of, bij tegenvallende resultaten, te stoppen. 

Als bijlage mijn inspiratie van een soortgelijk concept in Toronto, genaamd "Snakes and Lattes".

Wij doen dit door

Evenement, Ontmoeting, Tentoonstelling, Workshop

Op het gebied van

Cultuur, Kunst, Sociale cohesie

Voor

Jongeren, Mannen, Vrouwen

Wij denken 10000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Amsterdam
Dit is ook interessant...

Initiatief

nubewustleven

Initiatief

Delivery2care

Initiatief

Het Dierenorkest

Initiatief

Nostalandia