Glass Art Today

Dit is een initiatief van onbekend


Glass Art Today

Onze stichting Beelden in Beweging (stgBIB) kan een bijdrage leveren in de conceptvorming en organisatie van exposities op het gebied van beeldende hedendaagse kunst. Sinds haar bestaan in 2005 heeft de stichting BiB meerdere exposities gerealiseerd in Roermond, Messe Düsseldorf, Sittard, Maastricht en Geneve.

Soms was hier de aandacht op de West Europese glaskunst, dan weer de lokale beeldende kunst uit de regio of bijvoorbeeld beelden met het thema humor. Als stichting kregen wij ondersteuning vanuit de Provincie Limburg, gemeente Roermond,gemeente Sittard-Geleen en bedrijven/particulieren.

Onze stichting is de nederlandse specialist op het gebied van innoverende (hedendaagse) glaskunst vanuit het historische perspectief van de glazenier Joep Nicolas als vernieuwer van de vlakglaskunst.  Daarnaast presenteert de stichting aanverwante kunstdisciplines en andere ruimtelijke kunstwerken.  

De stichting beschikt niet alleen over een bijzonder groot internationaal netwerk wat is opgebouwd sinds 1974 maar ook praktische middelen wat betreft de presentatie in de tentoonstelling, verzekering & transport en gedegen kennis wat betreft de virtuele en persoonlijke voorlichting.

Om een indruk te geven van onze exposities hebben we een link gemaakt naar foto's van verschillende expo's die we hebben georganiseerd in binnen- en buitenland.

De genoemde kosten bedragen de organisatiekosten. Afhankelijk van de locatie komen hier productiekosten bij.

Graag komen wij op gesprek om te komen tot een nadere kennismaking en eventuele samenwerking.
foto's voorbeelden: http://www.flickr.com/photos/glass-art/sets/72157622567368706/


Wij doen dit door

Educatie, Evenement, Ontmoeting, Tentoonstelling, Voorlichting, Voorstelling

Op het gebied van

Cultuur, Erfgoed, Kunst, Persoonlijke ontwikkeling, Regionale Ontwikkeling, Sociale cohesie

Voor

Jongeren, Mannen, Ondernemers, Ouderen, Volwassenen, Vrouwen

Wij denken 3000 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Japan, Liechtenstein, Luxemburg, Marokko, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Qatar, Singapore, Spanje, Suriname, Tsjechië, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden
Dit is ook interessant...

Initiatief

nubewustleven

Initiatief

Delivery2care