Meedenk- en doekracht

Dit is een aanbod door A3ke Projectadvies en -realisatie


Meedenk- en doekracht

Ondersteuning bij schrijven van projectplan, fondsenwerving en projectleiding bij de uitvoering van projecten. Bijvoorbeeld bij:

  • Inrichting van Ontmoetingsplaats 'Werk aan het Spoel' in Culemborg. Een voormalig 'fort' in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, dat herbestemd is. Ontmoetingen tussen natuur, cultuur, geschiedenis en mensen vinden hier nu plaats tegen het schitterende decor van de uiteraarden van de Lek. Allerlei aanbod en activiteiten worden gefaciliteerd door Stichting Werk aan het Spoel, dankzij de basisinrichting die inmiddels een feit is. ¬†
  • Publieksevenement ter gelegenheid van de opening van Werk aan het Spoel: professionals en amateurs lieten samen een weekend lang de mogelijkheden van Werk aan het Spoel zien m.b.v. theater, muziek, beeldende kunst, natuurbeleving.
  • Natuurbelevingsproject 'Het Bewaarde Land' - realisatie van meerdere lokaties in Noord-Brabant, waar basisschoolkinderen een 3-daags traject doorlopen om meer in contact me de natuur te komen.

Wij bieden

Advies / expertise, Menskracht

Advies / Expertise op het gebied van

Financiering zoeken en werven, Klankbord / sparring partner, Projectplan / businessplan

Menskracht

Mijn eigen hoofd en handen, als het tenminste goed aansluit bij m'n hart....! Dat kunnen ook 'handenklussen' zijn, hoeft niet persé alleen maar bureauwerk te zijn. Alles in overleg, ligt helemaalaan het initiatief,
Dit aanbod is ook interessant...