NatuurSUPER

Dit is een initiatief van Bureau Marije van der Park


NatuurSUPER

Terreinen liggen steeds vaker en langer braak, onder andere vanwege de huidige economische ontwikkelingen. We kunnen deze terreinen een tijdelijke bestemming geven met een positieve waarde. Een plek waar mensen graag voor zorgen en waar zij plezier aan beleven. Een plek die mensen verbindt en waar alle betrokken partijen en de directe omgeving de vruchten van plukken.

 

Een groene buurt maak je zelf

Samen met NatuurSUPER verander je een braakliggend terrein in jouw buurt in een tijdelijke tuin: een NatuurSUPER. Wil jij een groener uitzicht, met je handen in de aarde, je eigen bloemen plukken, samen groenten oogsten? Dan is NatuurSUPER iets voor jou!

Een NatuurSUPER is groen, gezellig en gezond. Of je nu groenten kweekt, of bloemen, samen een theetuin begint of een vlindertuin aanlegt, je omgeving wordt er mooier van. Je leert je buurtgenoten beter kennen en met je handen in de aarde heeft je drukke hoofd even het nakijken. En dan hebben we het nog niet eens over de groenten op je bord, de bloemen in je vaas en de vlinders op je kraag.

Een NatuurSUPER moet je doen!


Wij doen dit door

Ontmoeting, Publicatie, Website, Workshop

Op het gebied van

Milieu, Natuur, Productie en consumptie, Sociale cohesie, Voedsel, Welzijn

Voor

Jongeren, Kinderen, Mannen, Ouderen, Vrouwen

Wij denken 100-600 mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland
Dit is ook interessant...

Initiatief

Nostalandia

Initiatief

Brood en Spelen

Initiatief

Met elkaar sterk

Initiatief

Het Afval Atelier