Seacleaners-int Foundation

Dit is een initiatief van onbekend


Seacleaners-int Foundation

Seacleaners-int heeft als hoofddoel het behouden ven een uniek beschermd natuurgebied in West-Griekenland ten behoeve van de natuurlijke leefomgeving van dolfijnen, zeeschildpadden, alle vogelsoorten en alle andere dieren die deel uitmaken van de lokale biodiversiteit.

Seacleaners-int doet dit door o.a. op stranden, eilanden, kleine havens, kuststroken en andere moeilijk begaanbare plaatsen handmatig zwerfafval te verwjderen en zwerfafvalvrij te houden om zo deze dierenpopulatie te beschermen.

Zwerfafval wat verwijderd is, voorkomt o.a. dat dieren zoals de zeeschildpad en diverse vogelssoorten het zwerfafval voor voedsel aanzien, opeten en vervolgens een zeer langzame en pijnlijke dood sterven.

Daarnaast heeft SSiF als doel het informeren over het wereldwijde zwerfafval probleem via onze web-site en ons educatief zwerfafval programma voor kinderen en volwassenen op beursen of andere evenementen.


Wij doen dit door

Educatie, Voorlichting, Vrijwilligersnetwerk

Op het gebied van

Dieren, Duurzaamheid, Milieu, Natuur, Water, Welzijn

Voor

Alleenstaanden, Buurtbewoners, (ex)verslaafden, Gezinnen, Immigranten, Jongeren, Kansarmen, Kinderen, Mannen, Mensen die leven onder de armoedegrens, Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, Mensen met een fysieke beperking, Mensen met een psychische beperking, Mensen met een verstandelijke beperking, Minderheden, Ondernemers, Ouderen, Ouders, Slachtoffers, Sporters, Veteranen, Volwassenen, Vrijwilligers, Vrouwen, Zieken

Wij denken Iedereen mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Griekenland
Dit is ook interessant...

Initiatief

Delivery2care

Initiatief

Old Mobile

Initiatief

New world society

Initiatief

moestuinproject