Hell's Highway Run

Dit is een initiatief van Tom

Jongerenregeling ’t Groene Woud

11 juli 2016 14:58

In het weekend van 17, 18 en 19 juni staat Meierijstad in het teken van teamwork! De organisatie -bestaande uit het merendeel jongeren- organiseert een uitdagend meerdaags sportevenement met enerzijds het doel saamhorigheid te creëren binnen Meierijstad en anderzijds mensen aan te zetten tot meer sport en beweging. Op deze manier zetten wij het lichtgroene natuurlandschap in voor bewustwording in gezondheid. Sport & bewegen bevordert de gezondheid van ieder mens. Het parcours maakt gebruik van bestaande natuurlijke materialen zoals bomen en sloten.

De jeugd is een belangrijke doelgroep van dit evenement. Jongeren worden betrokken bij het opbouwen van het parcours. Scholengemeenschappen zijn benaderd voor stageplaatsen. Jongeren voeren stageopdrachten uit voor, tijdens en na de Hell’s Highwayrun. Ze helpen met opbouwen van de obstakels, zij assisteren deelnemers tijdens de run. Daarnaast helpen zij na de run met afbouwen. Op deze manier willen wij jongeren meer betrekken bij ‘t Groene Woud. Hell’s Highway Run zorgt ervoor dat jongeren trots zijn op ‘t Groene Woud.

Ook tijdens de run is er uitgebreid aandacht voor de jongeren. Op vrijdag is er een georganiseerde sportdag voor basisscholen en middelbare scholen. Zaterdag is voor de geoefende sporter en zondag is gericht op ouders met kinderen.

 
Dit is ook interessant...

Initiatief

nubewustleven

Initiatief

Delivery2care