Politieke actie!

Dit is een initiatief van Politiek 6.14

Mensen met een (arbeid) handicap en of lichamelijke tot geestelijke beperking

14 juli 2017 10:18

Politiek 6.14 Staat op voor mensen met een (arbeid) handicap en of een lichamelijke / geestelijke beperking:

 

Meer politieke aandacht voor mensen met een beperking, WA – JONG en of andere (arbeid) ongeschiktheid                                                  – uitkeringen:

 

Groessen 12 Juli 2017

 

Politiek 6.14, gevestigd in Gemeente Duiven te Groessen, staat op voor mensen met een (arbeid) handicap en of een lichamelijke/ geestelijke beperking. Dit bericht willen wij graag onder de volle aandacht brengen. Omdat wij het belangrijk vinden met wat er allemaal gebeurd in onze samenleving en de (sociale) werk - gelegenheid. De reden waarom wij de media benaderen is omdat wij het gevoel hebben dat de mensen met een (arbeid) handicap en of geestelijke / lichamelijk beperking gewoon vergeten of slecht worden behandeld in de politiek, dat tolereren wij niet langer meer.

 

Moeilijke Nederlandse taal in de politiek en instantie – brieven

Wie kent het probleem niet, van het begrijpend lezen van al die moeilijk brieven, zelfs mensen die hoog of normaal opgeleid zijn hebben er nog moeilijk mee om deze brieven te vertalen, laat staan dat een persoon met een (arbeid)handicap en of een lichamelijke tot geestelijke beperking dit kunnen begrijpen. Hiermee kunnen wij veel misverstanden voorkomen door de moeilijke brieven in “Jip en Janneke taal” te schrijven en praten, dat maakt het voor iedereen gemakkelijker en begrijpelijker. Politiek hoeft namelijk niet interessant te doen en duur te klinken, zolang wij in Nederland elkaar maar kunnen begrijpen, want u moet het maar kunnen om een beperkte persoon te zijn.

 

Zoveel procent gaat er van onze uitkering af

Helaas hebben de mensen met een (arbeid) handicap en of een lichamelijke tot geestelijke beperking er ook niet voor gekozen om met deze handicap of beperking geboren te worden of er mee te moeten leven. Kortom deze mensen worden er voor gestraft om gehandicapt of beperkt te zijn. Ook dit zijn mensen met een recht op een inkomen waarvan zij moeten kunnen leven of rondkomen wat er dan nog van over blijft van hun uitkering, want daar gaat dan ook nog eens een toren hoge eigen – risico en/of eigen - bijdragen af.

En niet alleen maar mensen met een handicap en of beperking zullen er het ermee moeilijk hebben, maar ook gewone mensen raken hierdoor nog meer in crisis, omdat het allemaal onbetaalbaar wordt. Mensen raken hierdoor in een negatieve spiraal en of depressie en kunnen er niet meer uitkomen en worden daar dus te bang om naar een hulp – instantie of huis – arts te gaan, omdat men te veel moet betalen. En van soms naar te vaak gaat dit uit de hand lopen en dat kan leiden tot zelfmoord. En zullen wij de politiek verantwoordelijk voor gaan stellen.

 

Wij wensen meer, betere en onverwachte inspecties op (sociale) werk – plaatsen

Als wij het hebben over (sociale)- werk- plaatsen dan zal u automatisch gaan denken aan veilige, aangepaste, gepaste werk – plaatsen, (te duur woord voor) doorstroom – consulenten en vertrouwde werk – leiders. Maar helaas hebben wij dit anders gehoord, gezien en ervaart. (Sociale) Werk – plaatsen lijken helemaal niet veilig en veel belovend te zijn zoals zij zich echt voor doen. In het verleden hebben wij dan ook vele neven – activiteiten moeten ervaren waaruit wat voorbeelden genoemd gaan worden:

 

  • Beloftes worden nooit waar gemaakt, u word daar blij gemaakt met een dode mus, eerst kan alles en wanneer u in het traject komt om op de (sociale) werk – plaats, is er op eens alles veranderd en niets meer mogelijk en word u gedwongen “Ja” te zeggen op alles anders word er gedreigd dat uw uitkering stopt, waar deze personen (doorstroom – consulenten en werk- leiders) helemaal niets met uw uitkering te maken hebben, maar maken u gewoon bang, zodat zij hun bonus – uitbetaling krijgen;

     

  • Er werken ex – gevangenen bij met mensen met een handicap en of een beperking, dat kan en mag niet, maar het gebeurd toch, de ex – gevangen nemen wapens en drugs mee naar binnen op de (sociale) werk – plaats en word dan ook vaak gevochten en de dood – bedreigt;

     

  • Onder - drukking, macht – misbruik en seksuele intimidatie bij vrouwen en jonge meiden vanuit de werk – leiders die de mensen met hun handicap en of beperking ook nog eens hersen – spoelen, waard door zij het na een tijdje niet meer weten wat er echt deze mensen gebeurd;

     

  • Mensen met betere (kleinere) handicap en of beperking, die het door hebben in wat er allemaal gebeurd op de (a – sociale) werk – vloer, worden op de zwarte lijst gezet en of men dit wil, kan of niet, zij worden met en onder dwang gedetacheerd, maar krijgen uiteindelijk nooit een vaste werk – plaats en elk jaar werk een ander werk – plek, dan is ook geen wonder dat de mensen nooit aan de bak komen, mensen hebben dan ook helemaal geen zekerheid in de toekomst;

 

Meer informatie

Wie nog grondiger geïnformeerd wil worden over deze pers – brief voor Politiek 6.14 Staat op voor mensen met een (arbeid) handicap en of een lichamelijke / geestelijke beperking gegeven, kan het beste contact opnemen met Politiek 6.14 op het nummer 06 – 38005409. Ook hebben wij een petitie gemaakt om dit meer onder de politieke aandacht te brengen.

Dit is de link waarop u kunt klikken om naar de petitie te komen.

https://www.petities24.com/politiek614mensenmethandicaplichamelijkegeestelijkebeperking

 

Met vriendelijke groet van,

 

Politiek 6.14
Tel: 06 – 38005409

Website: www.blogg614.com

 
Dit is ook interessant...