Hotel con Corazón Mexico

Dit is een initiatief van onbekend


Hotel con Corazón Mexico

Hotel con Corazón Mexico is een sociale onderneming die 100% van de winst investeert in onderwijs voor honderden kinderen in en rond Oaxaca, een van de armste staten in het zuiden van Mexico. ‘Sociaal’ betekent winstgevend en milieuvriendelijk ondernemen, met goede werkomstandigheden en respect voor de lokale cultuur en omgeving. 

Om deze plannen te kunnen realiseren, zoeken we partners en investeerders. Mensen die net als wij geloven dat onderwijs en werk essentieel zijn voor zelfredzaamheid, en die samen met ons een uniek hotel in Oaxaca, Mexico willen bouwen, dat een stabiele inkomstenstroom oplevert voor lokale ontwikkeling.   

Hotel con Corazón is een beproefde succesformule. In 2008 werd een eerste Hotel con Corazón geopend in Granada, Nicaragua. Het bestuur van de Nederlandse stichting Hotel con Corazón heeft de ambitie in 10 jaar tijd 10 nieuwe hotels te openen, wereldwijd, volgens hetzelfde sociale concept.

Ondernemers Erica Donkers (Breda) en Saskia Fiselier (Utrecht) sloten zich aan bij dit initiatief en gaan van Hotel con Corazón Mexico net zo'n groot succes maken.  


Wij doen dit door

Bouw en inrichting, Educatie, Organisatie opbouw, Voorlichting

Op het gebied van

Duurzaamheid, Lokale economie, Zelfredzaamheid

Voor

Jongeren, Kansarmen, Kinderen

Wij denken 2000 jaarlijks mensen met ons initiatief te bereiken.

In

Mexico
Dit is ook interessant...

Initiatief

leerkringen

Initiatief

The Study Road